Glasvezel patchkabels

Scrol A.U.B. naar onderen om de groepen weer te geven!

De door ons aangeboden Glasvezelpatchkabels zijn van hoge kwaliteit.
Omdat het vaak juist de belangrijkste verbindingen zijn die in glasvezel worden uitgevoerd, moeten deze van een hoge kwaliteit zijn.
Denkt u nu niet bij het zien van onze prijsstelling "dat kan geen goede kwaliteit zijn". Niets is minder waar.
Onze glasvezelpatchkabels worden zonder problemen toegepast in diverse datacenters, ziekenhuizen, vliegvelden, defensie, telecom bedrijven enz.
Mocht u toch niet tevreden zijn over de kwaliteit is het een kwestie van kabels terugsturen (wel even een RMA aanvragen) en u krijgt uw geld terug.
Niet dat ooit iemand er gebruik van heeft gemaakt maar dat is wat wij u beloven!

Een schone verbinding is zeer belangrijk.
Het is belangrijk dat elke glasvezelverbinding wordt gecontroleerd en voor het koppelen gereinigd is. Zowel de connector in adapters als de connector van de patchkabels of trunks.

Schone glasvezelcomponenten zijn een vereiste voor de kwaliteit van verbindingen tussen glasvezelapparatuur. Een van de meest fundamentele en belangrijkste procedures voor het onderhoud van glasvezelsystemen is het reinigen van de glasvezelcomponenten.

Een verontreiniging in de glasvezelverbinding kan leiden tot het falen van het component of het falen van het hele systeem. Zelfs microscopisch kleine stofdeeltjes kunnen leiden tot een scala aan problemen voor optische verbindingen. Een deeltje dat geheel of gedeeltelijk de kern blokkeert, genereert sterke Back Reflection, die instabiliteit kunnen veroorzaken in het lasersysteem. Stofdeeltjes, gevangen tussen twee glasvezeloppervlakken, kunnen krassen veroorzaken. Zelfs indien een deeltje alleen ligt op de cladding of op de rand van het vezeloppervlak, een luchtspleet of uitlijnfouten tussen de vezelkernen kunnen het optische signaal aanzienlijk verlagen.

  • Een 1-micrometer stofdeeltje op een Single-Mode kern kan 1% van het licht blokkeren (een 0.05dB verlies).
  • Een 9-micrometer stipje is nog te klein om te zien zonder een microscoop, maar het kan volledig de vezelkern blokkeren. Deze verontreinigingen kunnen moeilijker te verwijderen zijn dan stofdeeltjes. Ter vergelijking, een gemiddelde menselijke haar is 50 tot 75 micrometer in diameter, dus ongeveer acht keer groter. Dus hoewel stof niet zichtbaar kan zijn, is het nog steeds aanwezig in de lucht, waarna het kan neerkomen op de connector.

Naast stof moeten andere verontreinigingen worden gereinigd van het vezeloppervlak. Dergelijke materialen omvatten: 

  • Oliën, vaak door menselijke handen.
  • Filmresiduen, gecondenseerd uit dampen in de lucht.
  • Poederachtige coatings, achtergebleven sporen van verdampt water of andere reinigingsmiddelen.

Deze verontreinigingen kunnen moeilijker te verwijderen zijn dan stofdeeltjes en kunnen schade aan apparatuur veroorzaken als ze niet verwijderd zijn.

--> Niet vermelde uitvoeringen glasvezelpatchkabels zijn ook leverbaar. Stuur uw aanvraag per e-mail en wij doen u een, vrijblijvende, aanbieding.
 Zoeken

Eerder bekeken
Winkelwagen
0 artikelen
0,00 Excl. BTW
verzendkostenNederland & België:
Uw bestelling wordt gratis verzonden
als uw orderwaarde minimaal € 302.50 incl. BTW bedraagt.
kassa Afrekenen
Totaal:
0,00 Excl. BTW
AantalArtikel nr.
meer velden
Incl BTW
Excl BTW
Btw tarief: 21%