Copyright


De bezoeker van deze site mag de informatie op het scherm bekijken en afdrukken.

Wij hebben er alles aan gedaan om te verzekeren dat de informatie op deze internetsite correct en actueel is. Aan de informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Voor zover de Datop b.v. website links bevat naar sites beheerd door derden, worden deze alleen ter informatie voor de bezoeker aangebracht. Datop b.v.  controleert noch deze websites, noch de informatie die er zich op bevindt. Datop b.v. kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites of van de diensten/producten die er aangeboden worden. Het bestaan van een link impliceert geenszins een samenwerkingsverband tussen Datop b.v. en de derde.

De bezoeker van deze website is verplicht het copyright te respecteren.
Veelal zal een schriftelijk verzoek om artikelen te mogen overnemen en/of te gebruiken door ons worden goedgekeurd indien aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:
Het artikel wordt zonder "wijzigingen of weglatingen" overgenomen onder nadrukkelijke bronvermelding en, indien mogelijk, met een "link" naar onze website(s). In andere gevallen heeft het geen zin om een verzoek in te dienen.
 Zoeken
Informatiepagina's

Eerder bekeken
Winkelwagen
0 artikelen
0,00 Excl. BTW
verzendkostenNederland & België:
Uw bestelling wordt gratis verzonden
als uw orderwaarde minimaal € 302.50 incl. BTW bedraagt.
kassa Afrekenen
Totaal:
0,00 Excl. BTW
AantalArtikel nr.
meer velden
Incl BTW
Excl BTW
Btw tarief: 21%